Tarieven


De behandelingen fysiotherapie worden vergoed door uw zorgverzekeraar indien u hiervoor verzekerd bent. In de meeste gevallen worden deze behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Binnen een fysiotherapeutische behandeling kan triggerpointtherapie en dry needling worden toegepast. Dit valt onder de fysiotherapeutische vergoeding van een zorgverzekeraar.

Indien u voldoende aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen fysiotherapie rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. In overige gevallen ontvangt u een factuur.

De behandelingen shiatsutherapie worden meestal (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar indien u voldoende aanvullend verzekerd bent . Deze behandelingen kan Fysio FM niet rechtsstreeks declareren. U ontvangt hiervoor een nota van Fysio FM welke u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen minimaal 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Bij het niet op tijd afzeggen brengt Fysio FM de voorgenomen behandeling in rekening bij de patiënt. Het volledige behandeltarief wordt dan aan u doorberekend. Om het risico van het vergeten van een afspraak te verkleinen werkt Fysio FM met de afsprakenapp en krijgt u 48 uur en één uur van te voren een herinnering via de mail of de app.


TARIEVEN 2024

Omschrijving Prijs
Screening, intake en onderzoek € 55,--
Zitting Fysiotherapie € 40,--
Zitting Shiatsutherapie (25 min. behandeling) € 40,--
Zitting Shiatsutherapie (50 min. behandeling) € 69.50
   
Toeslag aan huis behandeling € 15.--
   
Shockwavebehandeling, Dryneedling deze vallen onder  
behandling fysiotherapie  
   
Echografie:  
Onderdeel van behandeling (eigenbijdrage) € 90,--
Op verwijzing en eenmalig onderzoek (eigenbijdrage) € 110,--
   
Prijs losse artikelen  
Medical tape per rol € 18,--
Medical tape eerste keer gratis
Sporttape 4 cm breed € 8,--
Sporttape 2,5 cm breed € 4,--
Schoudertrainer € 12,50
Massagebal € 5,--
Dynaband € 5,--
Braces (knie, enkel, pols, e.a.) op aanvraag
   
Indien van toepassing zijn de prijzen inclusief BTW