Stagiaires


Fysio FM vindt het belangrijk om bij te dragen aan onze beroepsontwikkeling en daarom stellen wij regelmatig een stageplaats beschikbaar voor een stagiair(e). Dit is een stagiaire van de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen. Mariëtte Snels heeft hiervoor de cursus coaching voor stagebegeleiders gevolgd.

Wij vragen u altijd, voorafgaand aan de behandeling, om toestemming voor deelname van de stagiaire aan het intakegesprek, onderzoek en/of behandeling.

Onze begeleiding van stagiaires is zeer intensief en uw behandeling door één van hen valt volledig onder de verantwoordelijkheid van de begeleidend fysiotherapeut. Indien u of de begeleidend fysiotherapeut meent dat uw behandeling door de stagiair niet optimaal is zal de begeleidend fysiotherapeut deze overnemen. Daardoor is uw optimale behandeling én het leerproces van de stagiair gewaarborgd.

Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft over de stagiair(e), over stagebegeleiding in het algemeen en/of over mogelijkheden tot een stage bij ons als student, neemt u dan contact met ons op.