Tarieven

Tarieven Fysio FM

De behandelingen fysiotherapie die u krijgt bij Fysio FM worden vergoed door uw zorgverzekeraar indien u hiervoor verzekerd bent. In de meeste gevallen worden deze behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Binnen een fysiotherapeutische behandeling kan triggerpointtherapie worden toegepast en valt dan onder de fysiotherapeutische vergoeding van een zorgverzekeraar.

Indien u voldoende verzekerd bent worden de behandelingen fysiotherapie rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. In overige gevallen ontvangt u een factuur.

De behandelingen shiatsutherapie die u krijgt bij Fysio FM worden meestal (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar indien u voldoende aanvullend verzekerd bent. Deze behandelingen kan de Fysio FM niet rechtsstreeks declareren. U ontvangt hiervoor een nota van Fysio FM waarna u deze zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Bij het niet afzeggen of bij het afzeggen op de dag van de afspraak zelf, behoudt de Fysio FM zich het recht de voorgenomen behandeling in rekening te brengen bij de patiënt. Het volledige behandeltarief wordt dan aan u doorberekend.
   

TARIEVEN 2015
 
Omschrijving Prijs
Screening € 10,-
Intake & onderzoek na screening zonder verwijzing  € 38,50
Intake & onderzoek na screening met verwijzing € 38,50
Zitting Fysiotherapie
€ 32,-

 
Zitting Shiatsutherapie (half uur behandeling) € 36,30
Zitting Shiatsutherapie (uur behandeling) € 65.-
   
Shockwave per behandeling (eigenbijdage) € 35,-
Eénmalige kosten echografie (eigenbijdrage) € 35,-


Indien van toepassing zijn de prijzen inclusief BTW.