Huisregels

Onderstaand treft u de huisegels aan van Fysio FM. Heeft u hierover nog vragen dan kunt u hierover contact opnemen met Fysio FM of de vraag stellen aan de fysiotherapeut.

 

 1. Wij zijn wettelijk verplicht uw BSN-nummer te noteren in uw patiëntendossier. Wilt u daarom een geldig legitimatiebewijs meenemen.
 2. Voor uw eigen hygiëne vragen wij u een handdoek meenemen.
 3. Bij oefentherapie in de oefenzaal dient u schone (sport)schoenen te dragen.
 4. Sinds 1 januari 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk. U heeft geen verwijzing meer nodig van een (huis)arts en kunt direct een afspraak bij ons maken.
 5. Uw eerste afspraak bestaat alleen uit een intakegesprek, een onderzoek en het opstellen van het behandelplan. Dit wordt met u besproken en vastgelegd in het elektronisch patiëntendossier.
 6. U bent zelf verantwoordelijk om bij uw verzekering te controleren of u in aanmerking komt voor vergoeding van de fysiotherapiebehandelingen. Veelal worden deze uit de aanvullende verzekering vergoed.
 7. U bent zelf verantwoordelijk om bij te houden of u het aantal behandelingen die u vanuit uw verzekering vergoed krijgt overschrijdt.
 8. Wanneer u de behandeling(en) niet (meer) vergoed krijgt door de zorgverzekeraar ontvangt u van Fysio FM eenmaal per maand een factuur die u binnen 14 dagen dient te betalen. Fysio FM biedt u ook de mogelijkheid om te pinnen.
 9. U vindt onze tarieven in de wachtruimte en op onze website onder tarieven.
 10. Indien u een afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt, behoudt Fysio FM zich het recht voor om de voorgenomen behandeling bij u in rekening te brengen.
 11. Aan ons elektronisch patiëntendossier ligt de Modelovereenkomst Fysiotherapeut-Patiënt ten grondslag (art. 17 lid 4) waarmee de privacy van uw gegevens is gewaarborgd.
 12. Fysio FM is bij de klachtenregeling van het KNGF en de NVST aangesloten.