Fysiotherapie

Leven is Bewegen!

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

Snel op de fiets een boodschap doen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. Een beweging maken in de sport. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, blijvende pijn in uw rug of schouder… Herkenbaar?

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut en hebben één of meer van de genoemde klachten. Mocht u een klacht hebben dan vraagt u zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk blijft bewegen ondanks uw chronische ziekte.

Samen met u gaat Fysio FM aan het werk om om er voor te zorgen  dat u snel, goed  en blijvend herstelt van uw klacht. Op basis van de intake en een onderzoek wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld. Daarbij wordt gekeken naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en de mogelijkheden van herstel. Met behandelingen, adviezen en oefeningen zorgt Fysio FM ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen en u uw dagelijkse activiteiten weer kunt uitvoeren.

De fysiotherapeut maakt het mogelijk dat iedereen binnen zijn eigen vermogen zo optimaal mogelijk kan bewegen. Want soepel bewegen is optimaal leven.

De laatste jaren gaat ook veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij Fysio FM.

Sinds 1 januari 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. U heeft geen verwijzing meer nodig van een (huis)arts.